ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

10 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις 12 Οκτώβρη 2011 και στις 14:00 η ώρα  λήγει η προθεσμία υποβολής των προσφορών  από τις ενδιαφερόμενες δικηγορικές εταιρίες και δικηγορικά γραφεία, που θα αναλάβουν την αξιολόγηση  (οικονομική – τεχνική) της Ε.Υ.Α.Θ.  και βάσει αυτής της αξιολόγησης θα ξεκινήσει το ξεπούλημα, ενός βασικού κοινωνικού αγαθού, όπως είναι το νερό.

Η κυβέρνηση της συμφοράς και της υποταγής συνεχίζοντας το σαρκοφάγο έργο της και αφού στραγγάλισε οικονομικά όλο τον ελληνικό λαό, αφού έριξε στη φτώχεια και την εξαθλίωση εργαζόμενους και συνταξιούχους, αφού κατόρθωσε να επιβάλλει την δια βίου ανεργία, έρχεται τώρα και υλοποιεί τις επιταγές των οικονομικών νταβατζήδων της χώρας.

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ όλο τον πλούτο της χώρας και μαζί μ΄ αυτό παραχωρεί και την εθνική κυριαρχία. Κανείς λοιπόν δεν αμφιβάλει πλέον ότι η κυβέρνηση συνολικά, εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με απώτερο σκοπό την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στα τοκογλυφικά λαμόγια του ΔΝΤ, της Ε.Ε. του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Καταργεί και καρατομεί δημοκρατικά και θεσμοθετημένα εργασιακά δικαιώματα και ελευθερίες και από ξένα κέντρα αποφάσεων νομοθετεί και παίρνει μέτρα που πτωχεύουν το λαό. Δυστυχώς για τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους οι συνδικαλιστικές ηγεσίες της Γ.Σ.Ε.Ε και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που έπρεπε να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας συμπλέουν με τα κομματικά τους αφεντικά και βάζουν πλάτη σ΄αυτούς που καταληστεύουν το λαό. Είναι απόλυτα υπεύθυνοι και υπόλογοι για τη συντριβή του βιοτικού επιπέδου του λαού και κάποια στιγμή, όπως και τα αφεντικά τους, πρέπει να λογοδοτήσουν.

Οι εργαζόμενοι της Ε.Υ.Α.Θ.  Α.Ε. μετά και την οριστικοποίηση του ξεπουλήματος της εταιρείας και βλέποντας ότι η ξενόδουλη κυβέρνηση στέλνει την εταιρεία και τους εργαζομένους στο στόμα του οποιουδήποτε διαβόητου στρατηγικού επενδυτή – αγοραστή, αποφάσισαν κινητοποιήσεις διαρκείας αρχής γενομένης από την Τρίτη 11/10/2011. Η κοροϊδία και τα ψέματα του πρωθυπουργού και του συμπολίτη μας υπουργού των οικονομικών δε θα περάσουν.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να μην πέσει στα χέρια του κεφαλαίου και των τοκογλύφων το νερό.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους φορείς της πόλης, τις μη κυβερνητικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα επιμελητήρια, τους Δήμους και την Περιφέρεια να συμπορευτούν μαζί μας, για να μείνει το νερό κάτω από κρατικό έλεγχο και όχι κάτω από τον έλεγχο του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ για ένα μέτωπο παλλαϊκής αντίστασης ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης ΔΝΤ και κεφαλαίου.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ του ξεσηκωμού.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ της κοινωνικής επανάστασης για να μη ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας κάτω από τη μπότα του κάθε οικονομικού κατακτητή.

ΤΡΙΤΗ 11.10.2011 ΩΡΑ 7:00 π.μ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ. ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ 98 ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.000.000€



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου