ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

3 Ιουνίου 2011

Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Θ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ καταγγέλλουν στον λαό της Θεσ/νίκης την αήθη όσο και προσβλητική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Αβραμόπουλου. Μία συμπεριφορά που προσβάλλει βάναυσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Πάνω από 150 εργαζόμενοι με επικεφαλείς τους συνδικαλιστές παρουσιάστηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να τους εκθέσουν τα της πώλησης της εταιρείας και στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα ενάντια στην πώληση της ΕΥΑΘ Α.Ε.
Ενώ το θέμα ήταν να συζητηθεί πρώτο στην συνεδρίαση, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου εσκεμμένα καθυστερούσε την συζήτηση του από τις 1400 εως τις 1830 οπότε έγινε και διακοπή της συνεδρίασης. Οι εργαζόμενοι φυσικά αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για την άθλια συμπεριφορά του άλλοτε προέδρου του Ε.Κ.Θ Αβραμόπουλου. Με την επανέναρξη της συνεδρίασης και μετά από έντονες διαμαρτυρίες των κ.κ  Ζαργιανόπουλου, Μηταφίδη και Στεργίου, δέχθηκε ο «αυτοκράτορας» του Δημοτικού Συμβουλίου να συζητηθεί το θέμα, απουσία βέβαια των εργαζομένων.
Δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου, άλλωστε επί προεδρίας του στο Ε.Κ.Θ ξεκίνησαν οι ιδιωτικοποιήσεις και η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας χωρίς να ανοίξει μύτη. Ποτέ δεν εκφράστηκε ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Για εμάς τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ είναι ένας απ’ αυτούς που θέλουν το ξεπούλημα.
Η παρουσία του στον θώκο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Θ. δεν είναι και ότι καλύτερο για τους συνδημότες μας. Για τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ είναι πλέον κόκκινο πανί και να μην ξεχνά ο γυμνός «αυτοκράτορας» ότι οι καιροί έρχονται και παρέρχονται και ότι ο λαός και μνήμη έχει και γνώση έχει.
Καλούμε τις παρατάξεις της μείζονος αντιπολίτευσης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να καταγγείλουν την ανάρμοστη συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου. Καλούμε   τον Δήμαρχο να τον επαναφέρει στην τάξη, διαφορετικά θα θεωρήσουμε ότι κινούνται στο ίδιο πνεύμα.
Ήταν η δεύτερη φορά που ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ εξ αιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου